//Ika Dania Stories!!//
// Ika Dania Stories //

Sweet Owner !


Hello peeps! Assalamualaikum & Annyeonghaseyo.
Welcome to Ika Dania Stories. :D

Walking Talking !!

Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Ika Dania


~perlukah rasa itu dijiwa???~
Monday, September 19, 2011 • 6:06 PM • 0 comments
haisyh....knp la sampai saat ni CIK IKA masih x dpt lupakan die...bencinya CIK IKA..dah semakin teruk aku tgk si dia tu...knp nk sgt menampakkan yang die tu pencinta wanita terhebat dan teragung di dunia ni?...aisyhh...berkerumun bersama aweks2 yg banyak...sengaja nk bermain dengan perasaan CIK IKA ker?..tp x per..CIK IKA semakin kuat...buatlah ape pun..tp sebenarnya CIK IKA keliru..hati ini pedih sgt...sakit mcm ditikam2...menangis sayu dalam diam...bermain dengan perasaan sendiri..berperang dengan rasa yg bercampur...sesungguhnya...CIK IKA benci dia...knp suke bermain dengan perasaan insan yg bernama wanita...knp die sgt ego..hipokrit...cakap x serupa bikin...kata x nk ade komitmen dgn mne2 perhubungan yg serius buat mase study ni...tp ape yg CIK IKA lihat sumenya dah mencerminkan keadaan sebenar..yg sebenarnya die tu penipu...kasanova berjaya...eh kalau buat org macam tu x mustahil one day terkena balik..u better watch out okay...CIK IKA rase bodoh sgt sbb suke org yg mcm tu..ape pada die ntah yg menyebabkan CIK IKA buta sampai x dapat nk menilai semuanya...CIK IKA tipu diri sendiri dengan perasaan yg sebenar...CIK IKA kecewakan diri insan yg sgt baik untuk mengubati kekecewaan CIK IKA...tapi CIK IKA sedar sekarang yg CIK IKA tidak layak untuknya yg baik itu..eloklah CIK IKA berundur diri..berkawan lebih baik...jika ade jodoh,CIK IKA akan terima seadaanya..maafkan sy awak...ni sume gara2 kekecewaan teramat sgt yg disebabkan CIK IKA tidak dapat menerima hakikat...aduh..knp ade insan itu dihadapan mataku lagi...knp perlu nk cuba untuk membuat aksi, adegan dan perbuatan yg kononnya nk biarkan CIK IKA melihatnya dengan jelas..eh boleh blah la....dalam wall fb pun si dia sengaja nk wt CIK IKA sakit aty kn?..eh kalau banyak sgt pun pilihan perempuan yg die nk jadikan awek, sukati die la..up to him..tp x yh lah nk menyatakannya secara terang2an..fikir balik ape yg pnh dicakap tu...cakap berpada2...cubelah menghargai insan yg disekeliling anda...tp ape2 pun lantak lah dengan si die tu..janji bahagia...dengan sape2 pun pilihan HATINYA....amin....jangan buat perempuan tu macam diriku sudahlah...bagi la alasan ape2 pun...lau x suke just terus terang je...jgn putar belitkan keadaan...menyebabkan CIK IKA dah berfikiran serong dan berpandangan negatif terhadap dirinya..semakin lame semakin teruk...kot ya pun mase dengan CIK IKA xde pun mcm tu...aisyh..melampau la ni!!...tapi CIK IKA sedar CIK IKA bukan sape2..tp si dia harus ingat..ape yg dilakukan sekarang seperti roda..x mustahil one day...si dia akan merasai ape yg pernah dilakukannya.....sekian..adios..sekadar curahan rase..


0 Comments:


? ?